De faire brooddoos

IMG_20130220_220944

Jawel en hoera! Zondag 8 september gaat de tweede editie van het Fair Festival door ofte het gentse DOK krijgt een ecokleedje en dat staat haar verdorie beeldig! Bereid u voor op een pracht van een markt, een veggie BBQ, tal van workshops en gewoon een heerlijk feest voor iedereen die houdt van anders, beter, eerlijker, authentieker leven.

Ik ben dan ook o zo blij deel te mogen uitmaken van deze happening met KOOKEETLEEF! We staan van 10u tot 18u op de markt met DE FAIRE BROODDOOS, een infostand die je tips en tricks aan de hand doet om je brooddoos te leren vullen met het allerallerbeste lekkers! Weg met het sponsbrood en de fabriekssandwiches, weg met de salami en préparé, weg met zomerfruit en -groentes tijdens de wintermaanden, weg met prefabslaatjes en drinkbrikjes, weg met leeg eten.

Want het is tijd voor ECHT eten. Voor een brooddoos die ademt, die bruist, die je energiepeil een megaboost geeft voor de rest van de dag, die je door de school- en kantoorgangen doet huppelen, die je doet verlangen dat het maar gauwgauw weer maandag is. Voortaan prop jij je brooddoos bomvol kraakvers lekkers. En dat is niet moeilijk. En dat is niet duur. En dat is niet saai. Neen hoor, dat is supercool en keigaaf.

Kom dus zeker kijken, leren en proeven! Wij zorgen voor dik belegde boterhammen, krokante knabbelhapjes en frisse drinkbusdrankjes (breng een eigen beker mee om te kunnen proeven!). Hier op de blog vind je zondag dan weer alle receptjes terug! Zo kan je meteen zelf aan de slag om maandag te pronken met een brooddoos om jaloers op te zijn!

Tot smuls!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s